Over Poelman Vakantieparken

Vakantiepark Bergsehaak is onderdeel van Poelman Vakantieparken.

Tijdens jouw welverdiende vakantie moet je vooral kunnen ontspannen en genieten. Op Vakantiepark Bergsehaak komt dit helemaal goed. Deze gemoedelijke familiecamping heeft een typisch Twents karakter met Saksische gebouwen en een gezellige sfeer. De unieke ligging in de natuur zorgt ervoor dat je zó de omgeving in wandelt en fietst.

Poelman Vakantieparken

Poelman Vakantieparken is een familiebedrijf welke tot doel heeft u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De eerste generatie is begonnen als beheerder op een camping en heeft daarna de mogelijkheid aangegrepen om zelf een camping aan te schaffen. Van daaruit heeft het familiebedrijf zich verder ontwikkeld en is uitgegroeid tot trotse eigenaar van deze mooie parken.  Onze gemoedelijke parken liggen dan ook op de mooiste plekken in Nederland en zijn voorzien van vele faciliteiten, alles voor een fijn verblijf. We hopen u daar als gast te mogen ontvangen.

Op alle Poelman Vakantieparken kan je dan ook dezelfde goede kwaliteit verwachten; fijne faciliteiten, natuurrijke kampeerplaatsen, goede accommodaties en dat op een schitterende locatie.

Ontdek zelf onze parken:

  • Vakantiepark Hertenhorst
  • Groepsaccommodatie De Tienhoeve
  • Vakantiepark Bergsehaak
  • Vakantiepark Bronckhorst