Camping in Twente met zwembad

Vakantiepark Bergsehaak 

Een gezellige camping, in een groene omgeving met heel veel faciliteiten. De perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Twente. 

Zwem in het binnen- én buitenzwembad

Vakantiepark Bergsehaak heeft een binnen- én buitenzwembad waar je als campinggast gratis gebruik van kunt maken. Binnen is er een groot zwembad en een peuter- en kleuterbad. Ook zijn er voor de kleintjes genoeg attributen om mee te spelen. In het buitenbad sjoef je van de glijbaan! Even bijkomen? Neem binnen of buiten plaats op ons zonneterras. Tijdens je verblijf op de camping heb je onbeperkt toegang tot het zwembad.

Genoeg vermaak

Er zijn zoveel faciliteiten op Vakantiepark Bergsehaak in Twente dat je de camping eigenlijk niet af hoeft. Het animatieteam zorgt voor vermaak voor zowel jong als oud. Doe bijvoorbeeld mee met een speurtocht over de camping en maak nieuwe vakantievriendjes. Een dag regen? Niet erg op Vakantiepark Bergsehaak: op de camping is er een fantastische indoor speeltuin met héél veel speeltoestellen.

Bekijk alle faciliteiten

Overnachten op Vakantiepark Bergsehaak

Kom je kamperen met je eigen kampeermiddel of slaap je toch liever in een luxere accommodatie? Het kan allemaal op Vakantiepark Bergsehaak. Kies bijvoorbeeld voor een unieke Zweedse Stuga of een luxe Safari Lodge. Hou je van kamperen, maar dan met voldoende privacy en luxe? Ga dan voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Boek een accommodatie


Op vakantie in Twente

Twente heeft voor iedereen wel iets te bieden, of je nu van natuur, cultuur, lekker eten of ontspanning houdt. Vakantiepark Bergsehaak ligt op de grens tussen Nederland en Duitsland en daarom geniet je zowel van de Nederlandse en Duitse natuur en cultuur. Ben je sportief aangelegd? Fiets dan een mountainbikeroute door Haaksbergen of doe de bootcamproute van 4 kilometer langs 12 plekken met 19 toestellen.

Lees meer over de omgeving